Kendimizi Yeniliyoruz

Firmamız, zamanın ve bilginin çok değerli olduğu günümüz dünyasında, konusunda deneyimli, personeli ile teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek müşteri memnuniyetini sağlamakta ve müşterilerine standart hizmet sunmaktadır.

Mevcut ürün yelpazemize yeni ürünler kazandırmak. Ürünlerimizin kalitesini sürekli iyileştirmek, etkin, doğru ve hızlı hizmet sunmak amacıyla AR-GE ve Yönetim sistemine büyük önem vermekteyiz.

AR-GE laboratuarlarımızı modern cihazlarla donatmak teknoloji yenilikleri yakından takip etmeyi ilke edinmek bizim için bir kalite politikasıdır.

Firmamız, bu hedefler ve çalışmalar doğrultusunda öncelikle kimya sektöründe bilgi ve deneyimleri uzun yıllara dayanan VEDAT BAYSAL’I Teknik koordinatör olarak göreve getirerek bünyesine katmış ayrıca YÖNETİM SİSTEMİNE bir standart ve sürekli iyileştirme sağlamak amacıyla özverili çalışmaları ile İSO 9001:2000 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ belgesinide almıştı.

Firmamız önümüzdeki günlerde güçlendirilmiş yeni teknik kadrosu ile mevcut modern AR-GE laboratuarlarında yeni ürünler geliştirerek hizmet verdiğimiz sektörlerin dışındaki diğer sektörlere de en kısa zamanda hitap etmeyi hedeflemektedir

 
 
 

 
MartutKimya.com © 2005